dijous, 12 de gener del 2017

REPORTATGE AL JUSTIN BIEBER

Aquesta setmana el reportatge tracta sobre un noi que en un temps rècord s’ha fet amb el número 1 de CD’s més venuts tant a Espanya com a Estats Units amb el seu 2n disc My worlds.
Va néixer l’1 de març del 1994, a Canadà.
Al 2007 ell es va fer famós tocant la guitarra i cantant, a la seva mare li agradava tant com ho feia que ho va penjar a internet, a la gent li va agradar molt. gràcies a la pàgina YouTube versionant cançons d’Usher, Ne-Yo, Justin Timberlake, Chris Brown o Stevie Wonder. Un executiu de la discogràfica So So Def  i li va ensenyar al cantant Usher. Aquest, encantat li va programar una audició amb una discogràfica, i al 2008 va sortir el seu primer senzill titulat, One Time.
Els productors, vist l’èxit que va aixecar aquest noi amb només 15 anys, van oferir-li un altre CD titulat My World 2.0, i ell, ho va acceptar. Vist tot això, van fer un remake dels dos CD’s titulat My worlds (la combinació dels dos discos), i veient les xifres, està sent uns dels més importants d’aquest any.
Parlant de xifres actuals, podem veure que el seu vídeoclip Baby, ara mateix és un dels vídeos més vistos a YouTube amb 146.514.380 visites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada